Fostul premier Calin Popescu Tariceanu se afla pe lista pilotilor care vor concura la Campionatul National de Viteza in Coasta, competitie care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare, in statiunea Sinaia, transmite Mediafax.

Pe lista cu pilotii inscrisi la competitia automobilistica programata saptamana viitoare la Sinaia figureaza si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care va participa la doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta, ce vor avea loc in perioada 22 - 24 iulie, la Sinaia, sub denumirea "Trofeul Sinaia Forever".

Conform organizatorilor, Tariceanu va intra in competitie cu numarul 222 si va concura pe o masina Lancia Fulvia HF din partea clubului Auto Clasic Sport&Club.

Pana vineri, la trofeul "Sinaia Forever" s-au inscris 41 de piloti, intre care si primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, care va concura, la fel ca si anul trecut, pe un autoturism Dacia Logan, inscrierile putandu-se face pana luni, 18 iulie.

Traseul celei de a treia editii a Trofeului "Sinaia Forever" are o lungime de 3.015,2 metri, diferenta de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Aceasta nu este prima participare a fostului premier Calin Popescu Tariceanu la o competitie automobilistica, el participand si anul trecut, tot la Sinaia, la a doua editie a trofeului "Sinaia Forever".

Pasionat de automobile, dar si de pilotaj, Tariceanu a participat si la Raliul Argesului, in mai 2010, la volanul unei masini din 1970, dar si la un show demonstrativ numit "Gala Campionilor", care a avut loc in decembrie 2010, tot la Sinaia.