Elena Udrea a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani', difuzata duminica de ProTV, ca este putin probabil ca PDL sa nu intre la guvernare dupa 2012, pentru ca formatiunea creste in sondaje, in timp ce USL scade.

Intrebata, in acest context, daca PDL are un candidat pentru functia de premier dupa 2012, Udrea a raspuns: "Emil Boc". Ea a precizat apoi ca raspunsul este dat "si in gluma", pentru ca mai sunt doi ani pana la alegeri si democrat-liberalii nu s-au gandit la acest subiect, relateaza Mediafax.

Ea a spus, raspunzand unei intrebari, ca este putin probabil ca PDL sa nu intre la guvernare dupa 2012.

Udrea a mentionat ca PDL se afla intr-un trend ascendent, chiar potrivit sondajelor "adversarilor", aratand ca partidul a crescut de la 13% in toamna trecuta, la 22-25% in prezent, pentru ca electoratul s-a lamurit ca masurile dure luate au fost necesare.

Intrebata daca crede ca PDL va lua cel mai mare numar de voturi, Udrea a raspuns negativ, precizand insa ca actuala coalitie va avea un procent mai mare decat opozitia.

Ea a tinut sa precizeze ca USL a scazut de la 67%, cat aveau cele doua formatiuni componente "cand s-au cununat", la 50% in prezent.