Uniunea Social Liberala nu va astepta UDMR-ul la nesfarsit, a declarat la RFI vicepresedintele PNL, Mihai Voicu. La un moment dat, celor de la UDMR li se poate spune ca la metrou "atentie, se inchid usile!", a spus Voicu, adaugand ca "situatia economica nu are etnie".

Uniunea Social Liberala nu renunta la ideea unei majoritati parlamentare alaturi de UDMR. Totusi, USL nu va astepta formatiunea maghiara "la nesfarsit", a declarat Mihai Voicu.

"Eu sper ca in final, cei care profita sa fie cetatenii, pentru ca situatia economica nu are etnie. Taierile de salarii, micsorarile de pensii, supraimpozitarea companiilor private nu tin cont de nationalitatea subiectilor. De aceea, eu cred ca UDMR, daca doreste sa se indrepte catre propriul electorat trebuie sa se uite nu doar la chestiuni cum ar fi legea educatiei sau statutul minoritatilor, ci mai ales la bunastarea acestora", a spus vicepresedintele PNL.

Mihai Voicu a afirmat ca, daca nu se grabeste, UDMR-ul ar putea primi de la USL un mesaj ca la metrou, "atentie se inchid usile!".

Citeste continuarea pe www.rfi.ro.