Fostul premier Calin Popescu Tariceanu, aflat la volanul unui Peugeot, a fost implicat, vineri seara, intr-o tamponare usoara cu un taxi, pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, niciunul dintre soferi nefiind ranit iar incidentul fiind solutionat pe cale amiabila, relateaza Mediafax.

Tamponarea a avut loc in jurul orei 19.00, pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, la intrarea pe Aleea Circului, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, Ioana Stancu.

Aceasta a precizat ca nici premierul, care conducea o masina Peugeot, si nici soferul taxiului, care apartinea firmei Taxi 2000, nu au fost raniti.

Ambii soferi au fost testati de politisti cu etilotestul, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri. Politistii nu au intocmit insa niciun act de constatare, Tariceanu si taximetristul companiei Taxi 2000 hotarand sa constate amiabil incidentul.

Dupa ce s-au tamponat, taximetristul a plecat la volanul masinii sale iar Tariceanu a asteptat ca Peugeot-ul sau sa fie ridicat de o platforma.

In vara anului 2006, liberalul Calin Popescu Tariceanu, la vremea respectiva prim-ministru al Romaniei, a avut un accident de motocicleta in timp ce conducea un Harley Davidson. In urma accidentului, primul ministru a suferit o interventie chirurgicala la genunchi la o clinica din Franta.