Elena Udrea a afirmat duminica, in discursul de sustinere a candidaturii sale la functia de vicepresedinte al PDL, ca obiectivul imediat al partidului, dupa incheierea alegerilor interne, il reprezinta pregatirea pentru castigarea alegerilor din 2012: "De astazi intram in linie dreapta. (...) De maine, PDL trebuie sa se pregateasca pentru castigarea alegerilor din 2012. In sala sunt nenumarati primari, ei sunt primii care vor intra in aceasta competitie", a spus Elena Udrea, citata de Agerpres.

"Avem resurse sa castigam alegerile. Este bine ca echipa a ramas unita. Ca dovada ca oameni valorosi au fost alesi pe fiecare motiune. (...) Nu mai ramane decat sa fim fermi, sa ducem razboiul acesta pe care ni l-am asumat pana la capat. De sase ani de zile castigam alegeri, putem sa o facem si in 2012", a adaugat presedintele PDL Bucuresti.

In opinia sa, alegerile interne din PDL au fost "o competitie frumoasa", iar fiecare dintre cei care au candidat pentru o functie poate fi util partidului: "A fost o competitie frumoasa, este in continuare o competitie frumoasa. Cineva spunea ca se asteptau adversarii nostri ieri sa fie cu sange pe pereti, eu am auzit ca, dimpotriva, se asteptau sa fie o competitie trucata. Pana la urma a fost o competitie adevarata, in care fiecare a incercat sa spuna cat mai multe despre lucrurile bune pe care vrea sa le faca pentru partid si sunt convinsa ca fiecare dintre cei care au candidat au ce oferi PDL".

"Candidatura mea de azi este si o urmare a faptului ca ocup functia de presedinte al celei mai mari organizatii a PDL, dar din pacate nu si cea cu rezultatele cele mai bune. (...) Avem de dus o lupta grea, lupta de a recastiga Capitala, de a readuce organizatia PDL Bucuresti in topul organizatiilor fruntase la alegeri", a incheiat Elena Udrea.