Andreea Paul-Vass, consilierul primului-ministru, este "acest Boc in fusta si pe tocuri", in timp ce Elena Udrea, ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, este "Basescu in fusta", a afirmat, luni, intr-o conferinta de presa, liderul social-democrat Victor Ponta, citat de Mediafax: "Dar va rog sa ma ajutati sa o intrebati pe doamna Vass cum e cu controlul la Sorin Blejnar, ca sunt sigur ca doamna Vass, acest domn Boc in fusta si pe tocuri, va reusi sa va raspunda (...) Intotdeauna v-am spus ca doamna Udrea este un Traian Basescu in fusta, doamna Vass e un Emil Boc in fusta, ca sa-i pastram in aceeasi nota".

Victor Ponta a facut aceste declaratii in contextul in care el s-a pronunţat în favoarea implementării unui management privat la companiile naţionale, insa considera ca PDL nu va face un astfel de lucru:

"Nu am încredere că cei de la PDL sunt capabili să facă ceva cinstit. Eu am auzit-o pe doamna Vass când ne anunţa că se duce Corpul de Control al premierului la Sorin Blejnar. Nu vreţi să o întrebaţi dumneavostră, că eu nu am ocazia, nu am relaţii atât de sus-puse, ce a constatat Corpul de Control al primului-ministru la Sorin Blejnar? Nu vreţi să o întrebaţi pe doamna Vass sau pe domnul Boc dacă ANI a fost seziată vizavi de ceea ce presa a prezentat un caz clar de evaziune fiscală şi de corupţie din partea celui care teoretic e şeful Fiscului şi ar trebuie să combată evaziunea fiscală şi el e primul evazionist dovedit. Eu cred că trebuie management privat şi cred că manţogii, videnii şi toţi ceilalţi trebuie să ajungă la închisoare pentru banii pe care i-au deturnat şi banii pe care i-au dat în campanie lui Traian Băsescu care azi vine şi ne vorbeşte de companii, acelaşi Traian Băsescu care folosea banii companiilor în campania electorală din 2009".