Vasile Blaga a declarat la Iasi, in urma prezentarii motiunii "O Romanie Dreapta. O Romanie Europeana" in fata organizatiei iesene, ca a avut o intalnire placuta si ca a fost o dezbatere de idei intre cei care se lupta pentru sefia PDL. Blaga a spus ca "adversarii nostri sunt in afara PDL-ului. Sunt in USL".

Vasile Blaga la IasiFoto: Hotnews

"O data la 10 ani avem cate trei motiuni, iar dupa fiecare Conventie partidul a iesit tot mai puternic. Asa se va intampla si acum, pentru ca este o dezbatere de idei, nu o batalie. Adversarii nostri sunt in afara PDL. Ei sunt in USL. Nu putem lasa tara in mainile domnului Ponta, domnului Antonescu, care au deja un discurs radical si care propun masuri populiste care nu fac altceva decat sa duca in cele din urma tara in haos'', a declarat Vasile Blaga dupa sedinta cu usile inchise.

Descarca fisierul audio in format MP3

Vasile Blaga a fost insotit la Iasi de Sorin Frunzaverde, Radu Berceanu, Cristian Boureanu.

Sambata isi prezinta motiunile la Iasi si Theodor Paleologu si Emil Boc.

Descarca fisierul audio in format MP3

La randul sau, Radu Berceanu a declarat la Iasi ca nu va pleca din partid daca Vasile Blaga va pierde cursa pentru sefia PDL. Mai mult, democrat-liberalul a mai afirmat ca niciodata nu i s-a propus sa paraseasca partidul.

Descarca fisierul audio in format MP3