Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, membru al PSD, si-a depus, miercuri, demisia din functia de consilier local al comunei ilfovene Stefanestii de Jos si sustine ca va demisiona si din partid, relateaza Agerpres.

"Urmeaza (sa demisionez din calitatea de membru PSD - n.r.). Mi-am depus aici, la consiliu (Consiliu Local Stefanesti - n.r.), am luat si numar de inregistrare. Mi-am dat demisia pentru ca siguranta familiei mele este pusa in pericol, iar odata cu citatiile pentru a ne prezenta la Tribunal a venit si o scrisoare de amenintare. (...) S-a semnat cu un nume fals si nu neaparat un nume din partid", a afirmat Adrian Minune.

Fostul consilier local a spus ca nu este speriat de scrisoarea de amenintare pe care a primit-o, insa a considerat ca pentru familia sa este mai bine sa renunte la politica.

"Nu ma sperie aceasta scrisoare. Eu sunt Adrian Minune, iar ce muncesc eu vreau sa fie numai al nostru, al familiei, iar daca primesc vreun cadou sau cant si primesc niste bani, bineinteles in limita legii si cu impozitele platite la zi, vreau sa fie numai ale noastre. Pentru ca atunci cand esti demnitar trebuie sa apara de doua ori pe an sau odata pe an cam ce avere ai. (...) In orice caz nu mai vreau sa am nicio legatura cu politica, pentru ca am multi prieteni care au fost victime colaterale", a sustinut Adrian Minune.

Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat existenta unor diferente semnificative intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Adrian Simionescu, precum si tranzactii bancare suspecte de aproape 800.000 euro, motiv pentru care a fost sesizat Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala.