Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sambata la Botosani, ca Victor Ponta este "copilul sovietic" de la scoala lui Ion Iliescu, fostul premier Calin Popescu Tariceanu, "greierele risipitor", in timp ce Emil Boc este "furnicuta truditoare care a strans putin cureaua".

Flutur a spus, in cadrul Consiliului judetean de coordonare al PDL Botosani, ca PDL scoate tara din criza, aratand ca aceasta criza are o cauza clara, si anume populismul din anii 2007 - 2008, relateaza Mediafax.

"Greierele risipitor Tariceanu a risipit banii fara sa gandeasca, iar Emil Boc este o furnicuta harnica, truditoare, care a strans putin cureaua", a spus Flutur.

El a aratat ca acum s-a infiintat Uniunea Socialista "Ponta si asociatii", care au intrat in actiune, iar pentru ei cresterea economica e ca "tamaia in casa Satanei pentru ca lor le este bine unde este greu si unde pot veni cu populismul".

Flutur a mai spus ca Moldova a fost tinuta in saracie de PSD dupa principiul bolsevicilor, ca unde este rau celorlalti le va fi bine.

El i-a transmis lui "Victoras" ca Moldova l-a mai rasturnat o data, la Iasi, dar acolo el era in calitate de copilot.

Gheorghe Flutur a spus ca Victor Ponta este "copilul sovietic de la scoala lui Ion Iliescu, invatat cu demagogie, cu minciuna, copilul de casa din seraiul sultanului Nastase".

Sambata, la Botosani, are loc Consiliul judetean de coordonare al PDL Botosani, primarul municipiului, Catalin Flutur, fiind singurul candidat la sefia organizatiei judetene a partidului, la actiune participand si presedintele partidului, Emil Boc.

Pentru functia de conducere a organizatiei judetene PDL Botosani a fost depusa o singura candidatura, cea a primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, care a mai detinut aceasta functie pana in luna mai 2010, cand a demisionat, asumandu-si astfel rezultatele slabe obtinute de organizatia botosaneana la alegerile prezidentiale.

Pentru cele doua functii de prim-vicepresedinte ale organizatiei PDL Botosani au fost depuse patru candidaturi si s-au inscris in cursa doi primari, cel al comunei Flamanzi, Constantin Pitorac si cel al comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, dar si doi deputati, Catalin Obuf Buhaianu si Stelica Strugaru.

La aceasta sedinta a organizatiei PDL Botosani participa si presedintele partidului, premierul Emil Boc, care va prezenta si motiunea in baza careia va candida la presedintia partidului la Conventia Nationala din 14 mai.

Pe langa premierul Emil Boc, la alegerile PDL Botosani de sambata se afla mai multi membri ai Guvernului, intre care ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu si ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, Roberta Anastase si lideri PDL din organizatii ale Moldovei.

In prezent organizatia PDL Botosani este condusa interimar de senatorul Dan Humelnicu.

Premierul Emil Boc se va afla sambata si in judetul Suceava, unde va inspecta stadiul lucrarilor realizate printr-un proiect prin PNDR in comuna Bosanci si lucrarile de modernizare a unui drum prin POR spre comuna Ciprian Porumbescu, dar va avea si o intalnire, la Gura Humorului, cu membrii organizatiei judetene PDL in cadrul careia va prezenta motiunea cu care candideaza pentru un nou mandat de presedinte al PDL in cadrul Conventiei Nationale.