Partidul National Liberal ironizeaza situatia din PDL. Liberalii au pus pariuri privind alegerile din Partidul Democrat Liberal, spune, la RFI, vicepresedintele PNL Mihai Voicu. El nu crede ca democrat-liberalii vor creste in sondaje dupa Conventia Nationala din 14 mai. Voicu mai afirma ca liberalii privesc situatia din PDL "cu amuzament" si ca democratia din acest partid este "un simulacru".

Mihai Voicu nu crede ca alegerile din partidul de guvernamant vor modifica "politica guvernamentala si politica lui Traian Basescu".

Voicu se arata amuzat de ceea ce se intampla in prezent la PDL: "Noi privim mai degraba cu amuzament ce se intampla la PDL. A fost chiar si o perioada de cateva zile, s-au pus si pariuri in interiorul PNL. Subiectul pariurilor a fost Gheorghe Flutur. Am pus pariu cam cat rezista sa fie Gheorghe Flutur cu Blaga. Marturisesc ca eu personal am pierdut, pentru ca am pus pariu ca rezista 48 de ore si n-a rezistat decat 24! La fel si cu Gheorghe Stefan, s-a vazut si cu altii, Ioan Oltean si asa mai departe. Din acest punct de vedere se vede de la mare distanta ca democratia interna in PD este in realitate un simulacru. Se lucreaza pe trei fronturi: Traian Basescu, fonduri guvernamentale si justitie-DNA".

Continuarea pe www.rfi.ro.