Premierul Emil Boc si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat de presedinte al PDL, el urmand sa ii aiba drept contracandidati pe Vasile Blaga si Teodor Paleologu. Emil Boc a facut anuntul depunerii candidaturii pe treptele sediului PDL din Modrogan, "de unde am anuntat toate victoriile", a afirmat el.

Emil Boc candideaza la sefia PDL cu motiunea Romania dreapta, Romania puternica (citeste-o in documentul atasat).

"Doresc ca impreuna cu PDL sa ducem Romania la crestere economica, iar romanii sa resimta in buzunare aceasta crestere economica dupa aceasta perioada dificila. Obiectivele mele sunt mentinerea PDL la guvernare si castigarea alegerilor locale si parlamentare din 2012. Am castigat toate competitiile electorale de cand sunt presedinte PDL", a afirmat primul ministru.

"Toate reformele pe care le-am initiat impreuna cu PDL urmaresc dreptatea si Romania dreapta. Cred intr-o Romanie care sa ajunga la nivelul de trai din Uniunea Europeana", a mai adaugat Emil Boc.

"Vreau ca prin candidatura pe care mi-o depun sa intaresc inca o data profilul de dreapta al PDL, singurul partid de dreapta din Romania. Le doresc succes si celorlalti colegi care depun astazi motiunea pentru a candida la sefia PDL, face parte din spiritul nostru de fair play", a incheiat primul ministru.

Conventia Nationala a PDL, in cadrul careia va fi ales noul presedinte al partidului, este programata pe 14 mai.