Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, declara, la RFI, ca premierul Emil Boc poate fi schimbat cu un prim-ministru independent doar "teoretic". Presedintele PDL Bucuresti precizeaza ca "nu exista nici o discutie despre inlocuirea acestuia, o discutie cu argumente, serioasa si actuala".

Intrebata daca sunt sanse ca premierul Emil Boc sa fie schimbat cu un independent, Elena Udrea a raspuns: "Doar teoretic ar putea fi inlocuit cu un independent. Practic, avem premierul Boc in functie si nu exista nici o discutie despre inlocuirea acestuia, o discutie cu argumente si serioasa si actuala.

La momentul acesta, nu exista o dezbatere in interiorul partidului legata de schimbarea premierului. Nu a mai existat de la momentul la care s-a opinat si asupra posibilitatii de a avea un prim-ministru independent, niciodata de atunci nu s-a mai luat aceasta discutie".

Ea nu este de acord nici cu propunerea sindicatelor de a-l schimba din functie pe ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, pe fondul scandalului privind plafonarea salariilor profesorilor.

"Nu, categoric nu!", a raspuns ea, in interviul acordat Radio RFI.

Mai multe pe www.rfi.ro.