Seful PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri ca este neplacut pentru el sa vada ca presedintele Traian Basescu se duce la televiziunea publica si "barfeste ca la carciuma", transmite Mediafax. Liderul social-democrat a spus, in acest context, ca intentiona sa renunte la cursele de raliu, dar s-a razgandit in urma interesului pe care seful statului l-a aratat pentru cariera sa sportiva.

Aflat la Sibiu, unde, pe langa mai multe intalniri politice, a avut programata o sesiune de testare a noii sale masini de raliu, Ponta a fost intrebat care sunt intentiile sale in ceea ce priveste aceasta activitate.

"Intentionam sa ma las de raliuri, in acest an, dar cand am vazut ca insusi domnul presedinte Basescu este atat de interesat de cariera mea sportiva m-am gandit ca ii dau satisfactie daca renunt anul acesta. Asa ca m-am razgandit. Mi s-a parut amuzanta gandirea domnului Basescu", a afirmat Ponta, adaugand ca seful statului ar trebui sa nu se mai arate interesat de ceea ce face liderul unui alt partid in timpul liber.

"Serios acum, pentru mine este neplacut sa vad ca presedintele Romaniei, indiferent cum il cheama, se duce la televiziunea publica si barfeste ca la carciuma. Pe mine nu ma intereseaza ce face in timpul liber. Ce treaba are el cu ce fac eu in timpul liber?", a declarat Victor Ponta.

Intr-o declaratie facuta recent la TVR, presedintele Traian Basescu a spus ca Ponta este "un om care n-are calitati sa conduca o masina lunga de trei metri", fiind doar copilot.

Basescu a mai spus atunci ca liderul PSD nu are maturitatea necesara sa fie prim-ministru in mandatul sau in fruntea tarii.