Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca PDL trebuie sa urmeze un proces de modernizare si este nevoie de o "dura si reala evaluare a oamenilor" care ocupa pozitii ale partidului, transmite Agerpres.

"Avem doua mari obligatii in fata romanilor. Ca principal partid, sa asiguram relansarea economica dupa ce am luat masurile dificile, iar semnele bune incep sa se inmulteasca in economie (....) In al doilea rand, aici in partid, avem nevoie sa ne modernizam si noi. Nu putem cere ca doar tara sa se schimbe (...) fara ca partidul sa nu urmeze si el un proces de modernizare, iar acum este momentul in care, dat fiind congresul din mai, trebuie sa modernizam partidul", a spus Emil Boc.

Seful democrat-liberalilor a aratat ca PDL trebuie sa aiba "taria si puterea" sa puna "oamenii potriviti la locul potrivit".

"Noi trebuie sa avem taria si puterea sa punem oamenii potriviti la locul potrivit, iar cei care nu sunt potriviti sa-i invitam sa faca un pas inapoi din politica sau din administratie. Daca nu vom avea o asemenea tarie, nu vom reusi", a spus liderul PDL.