Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, la Craiova, ca nu stie daca va candida la alegerile prezidentiale, el apreciind insa ca reprezentantul Uniunii Social Liberale va reusi sa castige scrutinul pentru Palatul Cotroceni, relateaza Mediafax.

Antonescu a participat la o intalnire cu membrii si simpatizantii PNL, unde a precizat ca nu stie daca va candida la alegerile prezidentiale.

"Nu stiu daca voi candida la alegerile prezidentiale. In momentul in care aceasta problema se va pune, USL va lua o decizie, va avea un candidat, ca voi fi eu, ca va fi altul, el va castiga. Si la Presedintie va functiona tot principiul aliantei", a spus Crin Antonescu.

El a apreciat ca demersul concretizat prin infiintarea Uniunii Social Liberale isi va produce efecte cel mai tarziu la alegerile parlamentare din 2012.

"Am facut aceasta Uniune pentru a spori sansele de a nu fi nevoiti sa asteptam pana in 2012 si in sensul acesta toate demersurile pe care le putem face le facem. Dar daca maine s-ar putea sa ne asumam responsabilitatea de a repara ce a stricat actuala putere, sigur ca o sa o facem. Aceasta alianta va incepe sa produca efecte in momentul in care va prelua guvernarea Romaniei si cred ca acest moment va fi cel tarziu la alegerile parlamentare de anul viitor, cel mai devreme, Dumnezeu stie", a mai spus Crin Antonescu.