Senatorul Lia Olguta Vasilescu, care si-a anuntat in urma cu o luna intentia de a candida la functia de primar al municipiului Craiova, este sprijinita si sustinuta de organizatia de femei a PSD, a anuntat, vineri, la Craiova, europarlamentarul Rovana Plumb, potrivit Mediafax.

"Am luat act de dorinta Olgutei Vasilescu de a candida la functia de primar al Craiovei, iar Organizatia Femeilor Social-Democrate ii acorda tot sprijinul si toata sustinerea in aceasta cursa. Dupa cum stiti, desemnarea candidatului se face pe baza de sondaj, iar eu sunt convinsa ca asa cum femeile au ales sa voteze in proportie de aproape 57 la suta cu PSD ii vor acorda, impreuna cu domnii, votul de incredere Olgutei Vasilescu. Din partea noastra are toata sustinerea pentru aceasta candidatura", a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Craiova, presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), Rovana Plumb.

Rovana Plumb a spus ca daca Lia Olguta Vasilescu ar castiga competitia pentru Primaria Craiovei, ea ar fi prima femeie-primar din Romania al unui municipiu resedinta de judet.