Roxana Golban, membra a organizatiei de tineret PSD Timis, a pozat in revista Playboy la inceputul anului, iar colegii sai de partid incearca sa afle daca tanara in varsta de 20 de ani a dorit sa faca o "declaratie politica" cu gestul sau, relateaza Gandul in editia online. Liderul social-democrat, Victor Ponta, a declarat ca nu o cunoaste pe Golban, dar ca aceasta nu va avea viitor in partid.

UPDATE Roxana Golban nu va mai fi primita in PSD, a anuntat liderul social-democrat din Timis, Titu Bojin.

"Este treaba ei ce face in nume personal, dar nu este membru PSD. A depus o cerere de a deveni membru, zilele trecute, care urma sa fie discutata. Sigur ca nici nu se pune problema ca ea sa devina membru. Ori vrea sa faca modelling, ori vrea politica", a declarat Bojin pentru stirile PRO TV, potrivit Gandul.

Decizia a venit dupa ce presedintele PSD, Victor Ponta declarase ca Golban nu mai are viitor in partidul pe care il conduce.

Liderul social-democrat a explicat din nou, azi, de ce crede ca locul Roxanei Golban este intr-o formatiune politica precum PDL.

"Am vazut la Partidul Democrat Liberal. Cu cat iesi mai des in cluburi si in ziarele de monden, ai sanse de promovare. Nu stiu daca va fi pusa sefa a vamii sau va ajunge sefa de cabinet a ministrului agriculturii", a declarat Ponta.

Roxana Golban a declarat ca a fost sustinuta de colegii din TSD, care stiau de pictorial.

"Intr-adevar, sunt membra activa a Tineretului Social Democrat. Colegii mei de la Timisoara stiu de pictorial si nu am avut parte decat de sustinere din partea lor. Nu mi-am facut probleme ca aceasta aparitie mi-ar putea dauna in viitor, pentru ca este un lucru pe care l-am dorit cu adevarat. Ramane de vazut daca o sa-mi dauneze carierei, dar nu cred ca va fi cazul. Oricum, este prea devreme ca sa ma pronunt", spunea Roxana Golban, adaugand ca momentul aparitiei in Playboy nu a fost asteptat de nimeni cu teama, ci cu nerabdare.

Intrebat duminica de acest caz, Victor Ponta a precizat ca nu citeste revista si nu stie cine e Roxana Golban.

"Noi suntem mai socialisti, asa, si nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. In PSD nu are viitor aceasta Roxana Golban, dar o trimitem bucurosi la PDL, unde cu siguranta va fi mult mai apreciata", a mai spus liderul PSD.

Liderul organizatiei TSD Timis, Catalin Tiuch, a precizat ca nu crede ca mesajul pe care il transmit fotografiile ar fi unul politic.

"Stiam ca doamna Roxana urmeaza sa apara in Playboy, am discutat acest lucru cu dumneaei, dar nu pot sa iau o atitudine momentan, pentru ca nu am vazut pozele si nu stiu ce mesaj transmit. Nu cred, oricum, ca este vorba de un mesaj politic. Din cate stiu eu, pictorialul a fost realizat inainte ca doamna Roxana sa intre in TSD, undeva la inceputul lunii ianuarie. Nu stiu ce se va intampla in continuare, pentru ca, repet, nu stim daca fotografiile respective contin sau nu un mesaj politic, care sa ne priveasca. E o discutie pe care o sa o am cu colegii din organizatie", a declarat acesta.