Europarlamentarul Traian Ungureanu a sustinut sambata in fata delegatilor de la Consiliul National de Coordonare al PDL ca democrat-liberalii fac "o figura de depresivi" si a adaugat ca PDL risca sa faca o obsesie din criteriile de integritate, subliniind ca formatiunea trebuie sa intre nefracturata in alegeri si sa-si reglementeze relatiile cu presedintele Traian Basescu, relateaza Agerpres.

"Ia uitati-va la noi! Eu cred ca facem o figura de depresivi. Ne crestam, suntem toti emo. Unde-i tonusul PDL? Asta nu mai vad", a afirmat Ungureanu, care a starnit ras in sala cu aceasta remarca.

Eurodeputatul a sustinut ca PDL are, in prezent, doua mari probleme: aceea de a nu intra fracturat in alegeri si cea de-a doua vizeaza relatiile partidului cu seful statului.

"Problema este ca nu trebuie sa intram in campanie cu un partid rupt de Basescu. Problema relatiilor cu presedintele Basescu este reala si trebuie sa fie unul dintre obiectivele noastre fundamentale. Si cred ca este loc pentru rezolvarea acestei probleme", a sustinut el.

Ungureanu si-a inceput discursul spunandu-le delegatilor ca este un intelectual care isi pune probleme, intrebari si face teorie.

"De pilda, ce e PDL. E partid anticoruptie? Unii cred ca da, altii vor sa-l faca, unii spun ca era deja. Eu as mai adauga sa nu uitam ca PDL e partid anticriza si o mare speranta in care cred ca ar trebui sa intram toti si anume ca PDL trebuie sa devina partid anti-USL", a declarat acesta.