Presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat sambata ca formatiunea politica din care face parte nu va mai avea "lider providential" ca Traian Basescu, de aceea viitorul sef al partidului trebuie sa fie credibil atat in interiorul, cat si in afara lui, transmite Agerpres. Udrea a facut aceste afirmatii in sedinta Consiliului National de Coordonare al Partidului Democrat Liberal, desfasurata la Palatul Parlamentului.

"Partidul asteapta mai multa fermitate. Fiecare simtim nevoia sa batem si cu pumnul in masa. Lideri providentiali, un Traian Basescu, partidul acesta nu va mai avea. De aceea va trebui sa gasim o echipa care sa conduca partidul, iar omul care o va conduce trebuie sa fie credibil. Nu numai pentru noi, ci credibil si in afara partidului", a spus Udrea.

Presedintele organizatiei PDL Bucuresti a afirmat ca viitorul presedinte al partidului trebuie sa fie mai presus de orice suspiciune de coruptie si trebuie sa porneasca o serie de actiuni prin care sa arate ca PDL nu permite, in randurile lui, oameni care sa ii afecteze imaginea: "Orice idee de reforma trebuie sa se faca cu sufletul fata de acest partid si nu uitandu-ne in oglinda. Daca cerem reforma trebuie sa fie pentru ca partidul sa puncteze, nu sa o facem dintr-un interes personal".