Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca datoriile partidului sunt in jur de un milion de euro, asa ca partidul a inceput restructurari salariale si sa rationalizeze "la sange" cheltuielile, relateaza Mediafax.

Dragnea a afirmat ca PSD a decis restructurarea unor posturi de la principalele sedii ale partidului, dandu-se deja cateva preavize.

"Va fi o restructurare destul de sanatoasa. Sunt doua motive principale: competentele fiecarui salariat si banii pe care ii avem disponibili. PSD nu-si mai poate permite sa mearga cum a mers in anii trecuti: avem, n-avem bani trebuie sa platim salarii sau sa platim utilitati, pentru ca n-am facut decat sa marim foarte mult datoriile", a declarat el.

Dragnea a spus ca, pentru a diminua din datorii, PSD a inceput sa rationalizeze "la sange" cheltuielile, iar pe de alta parte a inceput sa stranga cotizatiile membrilor.

Potrivit unor surse din PSD, pentru sediul central din Soseaua Kiseleff s-au acumulat datorii de aproape 300.000 lei, in timp ce pentru sediul din Atena nr. 5, in care functiona Institutul Ovidiu Sincai si functioneaza inca cabinetul lui Ion Iliescu, datoriile s-ar ridica la 230.000 lei.