Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a afirmat, duminica, la Vaslui, ca 76% dintre romani sunt nehotarati in ceea ce priveste preferinta electorala si ca acestia asteapta sa vada rezultatele actualei guvernari, relateaza Agerpres.

  • "In urma ultimelor sondaje de opinie, am constatat ca ceva este in neregula: PSD pe primul loc, cu un procent rezonabil, PNL pe locul doi, tot cu un procent rezonabil, iar pe locul trei PDL. Asa ca stau si ma intreb care este logica sa se uneasca locurile unu cu doi sa bata locul trei. Si am gasit raspunsul: aceste sondaje se refera la 24% din respondenti. Restul de 76% sunt nehotarati, pentru ca asteapta sa vada rezultatele guvernarii noastre. De fapt, cei 76% dintre respondenti, care reprezinta o majoritate covarsitoare, inteleg ca nu este alternativa in momentul de fata si sunt dispusi sa vina alaturi de noi. De aceea, trebuie sa intelegem sa ne mobilizam si sa explicam populatiei ca succesul in 2012 va fi de partea celor buni si drepti", a declarat Roberta Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, participa duminica la Vaslui la sedinta de alegeri a presedintelui PDL Vaslui, alaturi de alti lideri democrat-liberali de la centru, intre care Gheorghe Flutur, Ioan Botis si Valerian Vreme.