Presedintele Traian Basescu a avut un schimb dur de replici, joi seara la Cotroceni, cu jurnalista Corina Dragotescu in timpul unei conferinte de presa pe tema competitivitatii pe piata muncii si a noului Cod al Muncii. La o prima intrebare legata de productivitatea muncii, seful statului i-a spus ziaristei ca nu a inteles ce a spus si ca nu permite interpretari "a la Vintu". Insistand sa puna o a doua intrebare, dupa ce a mai stat o data la rand, Dragotescu a replicat: "Femeile disciplinate va plac". Enervat, presedintele a spus: "Prezenta la Cotroceni va obliga la decenta; stiti foarte bine ce ati spus si ce ati facut!... daca doriti sa fiti vulgara, nu fiti aici".

"Pot sa pun si eu o a doua intrebare?", a intrebat Corina Dragotescu.

"Nu va pot refuza o a doua intrebare, mai ales ca ati stat la rand. Sunt sensibil...Daca ati fi fost barbat nu acceptam", a spus Traian Basescu.

"Da, stiu ca femeile disciplinate va plac", l-a ironizat jurnalista pe presedinte, continuand cu intrebarea:"Profilul actualului premier corespunde nevoilor de viitor ale Romaniei?".

Vizibil deranjat, seful statului a replicat: "Ramaneti in dimensiunea unor chestiuni personale. La Cotroceni nu se fac aluzii de tipul dumneavoastra. Buna ziua. Probabil asta e valabil la dumneavoastra la post. Prezenta aici va obliga la decenta. Daca doriti sa fiti vulgara, nu fiti aici", i-a spus Basescu jurnalistei de la Realitatea TV, fara a-i raspunde la intrebare.

Jenata, Dragotescu l-a intrebat "Cu ce v-am jignit, domnule presedinte?". Basescu a replicat taios: "Stiti foarte bine ce ati spus si ce ati facut".

Update: Ca reactie la cele intamplate la conferinta de presa, Corina Drgaotescu, a aparut la emisiunea pe care o realizeaza la Realitatea TV, purtand o peruca roscata pentru a arata ca poate fi vulgara.