Elena Udrea afirma ca Victor Ponta are o obsesie "chinuitoare" pentru ea, dupa ce presedintele PSD a afirmat ca are dovezi clare ca "regina" vamilor este actualul ministru democrat-liberal al Dezvoltarii Teritoriale si Turismului.

Elena Udrea si Victor Ponta in 2008, colegi de GuvernFoto: Agerpres

"L-am auzit iarasi, in aceasta seara, pe Victor Ponta, un flacau care a ajuns presedinte de partid inainte de a depasi faza concursurilor de frumusete terminate cu dosare penale de la organizatia de tineret a PSD, vorbind despre mine intr-un mod bolnavicios.

Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste. Astazi ma proclama 'regina' intr-un context halucinant, care nu are nicio legatura cu mine", scrie Elena Udrea, pe blogul ei, in replica la declaratiile facute marti seara de Ponta, la Antena 3.

Ministrul PDL afirma ca stie ca "Victor Ponta nu intelege o iota din lucrurile care se intampla in jurul sau" din momentul in care "a fost numit ministru de catre socrul sau si cand lipsea mereu de la sedintele de Guvern, fiind inlocuit de fina lui pe care si-o adusese secretar de stat".

"Dar de aici pana la a vorbi despre mine in contextul scandalului din vami este o cale lunga. O cale care presupune rationamente absurde, generate de prostia si de incompetenta unui fost procuror", comenteaza Elena Udrea.

Ea precizeaza ca nu intelege ce legatura poate avea cu vamile, "in afara de faptul ca am trecut de cateva ori granita cu pasaportul in mana, ca orice turist".

"Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare.

Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism".