Consilierul prezidential pe probleme politice, Sebastian Lazaroiu, a respins, joi seara, acuzatiile aduse de liderul sindical Vasile Marica, precizand ca nu cunoaste niciun lider de sindicat si adaugand ca nu a mai jucat de mult sah, pentru ca este "prea bun".

"Nu stiu niciun lider de sindicat, pe Lincu de la ProLex nu l-am intalnit niciodata si cred ca mi-a scapat sa-l vad si la televizor. Culmea, dintre toti liderii sindicali cel mai mult il apreciam pe Marica, mi se parea ca joaca cel mai bine rolul de lider de sindicat", a declarat Sebastian Lazaroiu, citat de Mediafax.

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, a spus, joi, ca Marius Ungureanu ar fi "negociat" cu Traian Basescu pentru a spune despre el lucruri neadevarate si ca fostul vames se lauda ca a inregistrat discutia cu presedintele, sugerand ca si consilierul Sebastian Lazaroiu este implicat in actiunile contra sa.

"Tabla de sah de care se vorbeste (facuta publica de Vasile Lincu de la Pro Lex.) a fost construita la Cotroceni de Lazaroiu. Tabla de sah este baronul local si cel care numeste in functie. Blejnar si Ialomitianu nu au forta imptriva baronului local", a mai spus Marica, care a adaugat ca va prezenta un document privind modul in care se fac numirile in functii.

El i-a cerut lui Cristian Preda sa recunoasca faptul ca el i-a comunicat presedintelui ca pentru numirile in functii se cer bani. Liderul sindical a mai spus ca "in numele cetateanului Marica" ii cere demisia presedintelui si ca se va adresa ambasadelor UE si a SUA, pentru a-si proteja familia si casa.