PDL respinge categoric acuzatiile opozitiei potrivit carora ar fi implicat "ca partid" in dosarul coruptiei din vami, a declarat vineri deputatul democrat-liberal Sever Voinescu.

"PDL respinge categoric teza impusa de adversari conform carora ar fi implicat ca partid in afacerile murdare de la vama", a spus el, intr-o declaratie de presa, adaugand ca desi fenomenul coruptiei de la vami este vechi si binecunoscut, niciun guvern care s-a aflat la conducerea Romaniei nu a declansat o operatiunea de o asemenea amploare.

In opinia sa, "incercarea de a lega partidul de coruptia din vami e un atac politic josnic, jignitor pentru sutele de mii de membrii", o "operatiune pur stalinista" "care vine dintr-o tabara politica in care ii gasim pe adevaratii profesori de coruptie din aceasta tara - PSD".

Sever Voinescu si-a exprimat speranta ca "pe masura ce ancheta merge inainte sa nu ajunga la anumite persoane" care sa-i determine pe liderii opozitiei sa ceara stoparea acesteia.

Deputatul PDL a mai spus ca "daca exista indicii cu privire la implicarea vreunui membru PDL" este convins ca "justitia va merge pana la capat", in conditiile in care "miza adevarata a operatiunilor de combatere a evaziunii fiscale si a contrabandei e insasi securitatea Romaniei".