Ce pierde si ce castiga PSD din alianta cu liberalii? De ce ar avea sanse mai mari impreuna decat separat? Conducerile PSD, PNL si PC au semnat sambata, 5 februarie, protocolul de infiintare a Uniunii Social Liberale.

Viorel HrebenciucFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Viorel Hrebenciuc, unul dintre liderii PSD implicati in negocierea protocolului, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea DiscutiadeLuni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.00 si realizata de Dan Tapalaga. ​