Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a acordat, joi, la Washington, un interviu agentiei americane de presa Associated Press, el avand, pe parcursul aceleiasi zile, si o intalnire cu congresmanul Robert Aderholt, precum si o serie de intrevederi cu oficiali de la Departamentul de Dezvoltare, anunta Mediafax.

Marian Vanghelie si delegatia care il insoteste in vizita in SUA au avut, joi, o intalnire cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice din cadrul Academiei de Studii Internationale "Johns Hopkins" (SAIS).

Totodata, primarul Vanghelie s-a intalnit si cu Marge Turner, vicepresedintele Departamentului de Dezvoltare, Chas Cadwell, directorul Centrului pentru Dezvoltare Internationala si Guvernare, si Rolf Pendall, directorul Centrului pentru Dezvoltare Urbana si Comunitara din cadrul Institutului Urban.

Marian Vanghelie a acordat si un interviu reporterului Associated Press, Desmond Butler, se mai arata in comunicatul citat de Mediafax.

In plus, delegatia condusa de Marian Vanghelie s-a intalnit, joi, cu Karen Tramontano, presedinte, si Caleb Shreve, director executiv al Organizatiei Global Fairness Initiative, dar si cu Ken Dodd, vicepresedintele ACS Transportation Solutions.

Marian Vanghelie s-a mai intalnit si cu Elizabeth Shuler, secretar-trezorier al AFL-CIO, (Federatia Americana a Muncii si Congresul Organizatiilor Industriale), ziua de joi incheindu-se, potrivit comunicatului mentionat, cu intrevederea cu congresmanul Robert Aderholt.