Vicepresedintele Consiliului Judetean Arges, Florea Costache, a murit, in noaptea de sambata spre duminica, pe fondul agravarii unei afectiuni cronice de care suferea de mai multa vreme, anunta Agerpres. Potrivit reprezentantilor CJ Arges, Florea Costache a murit la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde fusese internat in coma, in urma cu o saptamana, pe fondul unei afectiuni hepatice. Florea Costache avea 56 de ani si ocupa functia de vicepresedinte al PSD Arges.

"Spirit pragmatic, riguros, cu o experienta profesionala bogata, Florea Costache s-a identificat cu imaginea Consiliului Judetean Arges. A fost o personalitate respectata, care si-a adus contributia la dezvoltarea judetului prin implementarea a numeroase proiecte de infrastructura", se arata intr-un mesaj de condoleante transmis duminica de conducerea CJ Arges.

Florea Costache s-a nascut pe 18 iulie 1954 in comuna argeseana Izvoru si era de profesie inginer. In perioada 1992-1996, el a fost primul presedinte al Consiliului Judetean Arges, fiind apoi vicepresedinte al institutiei pe durata a patru mandate, din 1996 pana in prezent.