Deputatul PDL Teo Trandafir va merge sa se trateze intr-o clinica din Viena, in prezent ea fiind internata la Spitalul Elias din Capitala, cu diagnosticul de pancreatita acuta.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, luni, pentru Mediafax ca Teo Trandafir se simte mai bine si "este in discutie plecarea ei la Viena", pentru tratament in alta clinica.

Intrebata de ce ar trebui sa plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a raspuns: "In general, la noi lipsesc multe".

Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir si-a postat pe contul de Facebook: "Fetele mele dragi, maine vizitez Viena! Ce sa va aduc?".

Teo Trandafir a fost internata in 6 ianuarie la Spitalul Elias, la sectia de Gastroenterologie, cu diagnosticul pancreatita acuta. Ea ajuns la spital dupa ce timp de doua zile nu s-a simtit bine.

"Mi-au spus ca mi-a cedat organismul din cauza stresului si a oboselii. Am facut o criza biliara. De doua zile nu ma simt bine, nu mai puteam sa mananc, sa dorm. De dimineata am fost nevoita sa merg la spital. Am crezut ca o sa treaca durerea, dar nu a fost asa. Doctorii m-au bagat la perfuzii direct, mi-au zis ca trebuie sa mananc de trei ori pe zi, la ore fixe, sa dorm mai mult. Mi-au spus ca trebuie sa duc o viata mai organizata si sa-mi respect orele de masa si somn. M-au burdusit cu retete si am ramas sub atentia lor in perioada urmatoare", declara Teo Trandafir pentru showbiz.ro, dupa ce a fost internata in spital.