Alianta PNL-PC limpezeste apele in politica romaneasca, consimtind virajul definitiv al liberalilor spre stanga, a declarat luni vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, comentand protocolul semnat cu putin timp inainte de Crin Antonescu si Daniel Constantinescu.

Aceasta alianta va fi aspru sanctionata de electoratul liberal, "care nu asa a inteles ca ideologii Ion Iliescu si Dan Voiculescu sa se intalneasca si sa alimenteze ideologic la pompele lui Dinu Patriciu", a comentat reprezentantul democrat-liberalilor.

Gheorghe Flutur a comentat ca aceasta dezvoltare "nu era de mirare", in conditiile in care, la ultimele proiecte de lege initate de PDL, precum legea pensiilor, legea salarizarii unice sau legea educatiei, "PNL s-a comportat ca un veritabil partid de stanga".

El i-a acuzat pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta ca s-au transformat in "aparatori vajnici ai statului lui Ion Iliescu", in conditiile in care "nu au dorit si nu doresc sa participe la modernizarea acestei tari".

Fostul ministru al Agriculturii a reamintit, in acest context, ca PDL a avut mai multe demersuri in incercarea de "a atrage PNL la modernizarea Romaniei".