Teo Trandafir a fost internata la spitalul Elias, anunta Mediafax. Teo Trandafir, deputat PDL, se afla la sectia de Gastroenterologie, fiind suspecta de pancreatita acuta, in continuare urmand sa i se faca analize si un examen computer tomograf, a declarat managerul unitatii sanitare, Doina Dimulescu.

Teo TrandafirFoto: Agerpres

Profesorul Doina Dimulescu a precizat caTeo Trandafir este constienta, ea suferind de deshidratare si fiind suspecta de pancreatita acuta.

Teo Trandafir a fost internata initial intr-un spital privat joi dimineata, din cauza unei crize biliare, dupa ce nu s-a simtit bine timp de 2 zile, dupa cum a declarat fosta vedeta tv pentru showbiz.ro:

"Mi-au spus ca mi-a cedat organismul din cauza stresului si a oboselii. Am facut o criza biliara. De doua zile nu ma simt bine, nu mai puteam sa mananc, sa dorm. De dimineata am fost nevoita sa merg la spital. Am crezut ca o sa treaca durerea, dar nu a fost asa. Doctorii m-au bagat la perfuzii direct, mi-au zis ca trebuie sa mananc de trei ori pe zi, la ore fixe, sa dorm mai mult. Mi-au spus ca trebuie sa duc o viata mai organizata si sa-mi respect orele de masa si somn. M-au burdusit cu retete si am ramas sub atentia lor in perioada urmatoare".

Teo Trandafir este deputat PDL din mai 2010, cand a castigat alegerile partiale pentru Camera Deputatilor organizate in 25 aprilie in Colegiul 19 Bucuresti. Inainte de a fi politician, Teo Trandafir a lucrat in televiziune.