Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat ca Victor Ponta "face de rusine PSD" folosind, pe blog, "un limbaj de tanar care tocmai a scapat de la scoala de corectie", democrat-liberala afirmand ca seful PSD este "complexat politic".

"Ponta face de rusine PSD, un limbaj de tanar care tocmai a scapat de la scoala de corectie. Pana acuma PSD sub conducerea lui Mircea Geoana avea totusi un limbaj politic decent. Eu cred ca doar complexele de inferioritate politica ale lui Victor Ponta atat fata de proprii colegi cat si fata de Crin Antonescu pot explica iesirile obraznice ale sefului PSD", a spus Sulfina Barbu, citata de Mediafax.

Ea a aratat ca ar fi cazul ca Mircea Geoana, "care are experienta unei confruntari cu Crin Antonescu, sa-i explice lui Victor Ponta ca nu prin declaratii obraznice va reusi sa obtina scoruri mai bune in sondaje decat liderul PNL".

"Din pacate nu doar PSD are de pierdut din cauza limbajulu nepotrivit a lui Victor Ponta, ci intreaga clasa politica", a adaugat Barbu.

Ea mai spus ca "obraznicia lui Ponta fata de presedintele Romaniei arata ca seful PSD este complexat politic".

Presedintele PSD il acuza pe seful statului, pe blogul personal, ca se amesteca in viata Guvernului, a partidelor si a opozitiei, Victor Ponta numindu-l pe Traian Basescu "Scaraotchi" sau "Dracu", pe Sulfina Barbu si Raluca Turcan - "pechineze", iar pe Elena Udrea - "Dracusoara preferata".

Ponta mai sustine ca punctul slab al liderul PNL Crin Antonescu nu este prostia sau ticalosia, ci orgoliul, si ca acest lucru este stiut de Traian Basescu.