Presedintele Traian Basescu le-a spus membrilor coalitiei, in sedinta de luni, ca resursele bugetare nu permit ca perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului sa fie mentinuta la doi ani si a sugerat ca aceasta durata ar trebui redusa la un an, sustin surse participante la discutie, citate de Mediafax.

Discutiile pe tema concediului pentru cresterea copilului nu au fost finalizate si urmeaza sa aiba loc dupa-amiaza intalniri ale grupurilor parlamentare cu ministri, a declarat, luni, vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.

Liderii coalitiei au convenit, duminica seara, ca perioada de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului sa fie mentinuta la doi ani. Discutia finala urma sa aiba loc luni dimineata, pentru a fi stabilit si noul cuantum al indemnizatiei.

Presedintele Traian Basescu a fost prezent, luni dimineata, la Palatul Victoria, unde liderii coalitiei s-au reunit in sedinta pentru a discuta inclusiv despre varianta finala a indemnizatiei de crestere a copilului si proiectul de buget pe anul viitor, au declarat surse oficiale.