Reprezentantii filialelor judetene ale Partidului Romania Mare (PRM) si Partidului Social Democrat (PSD) au semnat sambata, la Targu-Jiu, protocolul de colaborare la nivel judetean, anunta Agerpres.

La sedinta care a avut loc la Muzeul Judetean din municipiu au participat, din partea PRM, presedintele Corneliu Vadim Tudor, alaturi de care au fost vicepresedintii Florin Simion si Marius Marinescu, dar si membri ai conducerii organizatiei Gorj, iar din partea PSD, reprezentantii conducerii filialei, senatorul Toni Grebla si deputatul Vasile Popeanga.

Protocolul a fost semnat de Corneliu Vadim Tudor si presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, cei doi argumentand necesitatea incheierii unui astfel de protocol, mai ales pe linie politica, prin situatia actuala a tarii.

"Dorintele noastre nu mai conteaza acum, e timpul sa renuntam la refulari. Eu urez succes acestei aliante pe plan local care, in scurt timp, va deveni nationala. In urma acestui protocol, ne vom consulta in problemele de interes local pentru cetateni. Noi deja colaboram cu cei din PSD, dar nu putem face public tot ceea ce discutam deoarece am compromite finalizarea unor proiecte. Roadele nu vor intarzia sa apara", a spus presedintele PRM.

Vadim Tudor a mentionat ca membrii PRM care nu vor respecta protocolul vor fi exclusi din partid, avertismentul fiind valabil si pentru ceilalti membri din organizatiile cu care au fost deja semnate astfel de protocoale, respectiv PRM Bucuresti, Calarasi si Hunedoara.

Protocolul semnat intre PRM Gorj si PSD Gorj le va asigura consilierilor judeteni social-democrati majoritatea in cadrul Consiliului Judetean, acestia colaborand in acest sens de mai mult timp, fara a fi oficial insa. La nivelul CJ Gorj, PSD are 16 consilieri si PRM doi, din totalul celor 33 de consilieri judeteni.¬