Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, i-a spus duminica Elenei Udrea ca "trebuie sa faca eforturi monumentale pentru a nu cadea sub farmecul ei", calificand-o pe viitoarea presedinta a organizatiei PDL Bucuresti drept "'inteligenta, frumoasa, tenace" si "cu anduranta la mediul dezgustator al politicii romanesti", relateaza Agerpres.

"Eu, Elena, sunt foarte bucuros sa lucrez cu tine. Trebuie sa faci eforturi monumentale ca sa nu cazi sub farmecul tau, in calitate de coleg. Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace, ai anduranta la mediul general dezgustator al politicii romanesti si nu te deranjeaza vecinatatea oamenilor de valoare, ceea ce inseamna ca vei putea face cu oricine echipe de valoare si PDL are probabil nevoie de acest lucru", a declarat Baconschi, in cadrul conferintei alegerilor pentru sefia PDL Bucuresti, informeaza Agerpres.

Baconschi a vorbit si despre efortul comun pe care trebuie sa-l faca membrii organizatiei pentru recastigarea Capitalei, intrucat "Bucurestiul de cand a devenit liber de comunism a votat intotdeauna la dreapta".