Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, isi doreste ca PDL sa functioneze "ca o armata", toti membrii formatiunii sa respecte deciziile luate si sa inceteze atacurile intre colegi.

"Convingerea mea este ca de numele PDL se va lega si scoaterea tarii din criza si ca el va fi principala vioara in guvernarea de dupa 2012. Dar pentru asta va trebui sa functionam ca o armata, pentru ca mai dam rateuri din cand in cand din acest punct de vedere. (...) Cand spun ca trebuie sa functionam ca o armata, spun ca discutam orice in interiorul partidului, dar dupa ce decizia este luata ea trebuie respectata de toti membrii partidului si cine nu o respecta sa ne mai si lase. Pentru ca asa a functionat acest partid atunci cand practic a inceput cresterea lui substantiala sub presedintia lui Traian Basescu. Convingerea mea este ca asa va trebui sa functioneze si in continuare", a declarat, sambata, la Zalau, Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberal a subliniat ca nu este posibil ca un membru al PDL sa isi atace un coleg in speranta ca isi va face un capital electoral din perspectiva alegerilor din partid.

Vasile Blaga a adaugat ca cea mai mare parte dintre cei care au parasit partidul nu au trecut nici la PSD si nici la PNL, ci in tabara nehotaratilor, motiv pentru care anul 2011 va fi unul foarte important in readucerea lor in randul democrat-liberalilor.