Guvernul Boc a inaugurat inca zece kilometri din autostrada Bechtel, insa lucrarile de infrastructura avanseaza incet. De ce in Romania autostrazile se construiesc greu? Ce rezolva noua lege a parteneriatului public privat? Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, discuta online cu cititorii HotNews.ro.

Anca BoagiuFoto: Agerpres

Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.

Ministrul Transporturilor va raspunde la intrebarile venite de la cititori in timpul intalnirii online pe parcursul zilei de astazi.

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.