Senatorul liberal Puiu Hasotti exclude o eventuala guvernare alaturi de PDL "cel putin pana in 2012" si sustine ca nu poate fi coleg cu cei care au tradat PNL si s-au alaturat democrat-liberalilor, potrivit Mediafax. Declaratiile lui Puiu Hasotti au venit duminica, la doar cateva ore dupa ce deputatul PDL Sulfina Barbu afirmase ca refacerea Aliantei D.A. ar fi doar o problema de timp, ''pana se calmeaza Crin Antonescu, care, la ora actuala, este putin confuz si surescitat''. Sulfina Barbu a sustinut ca in PNL si PDL sunt multi oameni care si-ar dori apropierea dintre cele doua partide.

"Cel putin pana in 2012 o guvernare PNL-PDL nu este posibila din mai multe motive. Unul, la care tin eu foarte mult, este acela ca nu putem sa fim din nou colegi cu cei care au fost la noi, ne-au tradat si dupa acest act condamnabil au gasit de cuviinta sa ne si improaste cu laturi dupa ce i-am facut ministri, parlamentari, secretari de stat etc. Personal, nu vad cum as putea colabora cu Gheorghe Flutur, cu Cristian Boureanu, cu Berca, cu multi, cu multi altii", a declarat Puiu Hasotti, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta.

"Am facut un apel pentru o cooperare coerenta a opozitiei in Parlament. (...) Intre PNL si PSD nu exista divergente, exista diferente. Sunt absolut normale pentru ca sunt partide cu doctrine diferite, cu atitudine diferite economice, sociale samd", a mai spus senatorul liberal.