"Exista un sprijin solid in ceea ce-l priveste pe Victor Ponta si din partea mea si din partea altor lideri", declara, la RFI, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase. Liderul social-democrat, Victor Ponta, spunea recent la RFI ca are "sprijin total" in partid.

Adrian Nastase admite ca s-ar putea sa existe si nemultumiri in Partidul Social Democrat. "Probabil ca sunt unii care poate nu sunt de acord sau cel putin unii nemultumiti, exista oricand intr-un partid astfel de lucruri. Exista un sprijin solid in ceea ce-l priveste pe Victor Ponta si din partea mea si din partea altor lideri exista acest sprijin", afirma fostul premier.

El recunoaste ca unele persoane "au avut asteptari mult mai mari in ceea ce priveste motiunea de cenzura, asa cum altii au avut multe asteptari de la alegerile prezidentiale, cand au crezut ca nu va fi reales Traian Basescu": "Apar intotdeauna dupa astfel de batalii pe care nu le castigi un sentiment oarecum neplacut si poate ca de aici anumite reverberatii, dar eu cred ca cei care au experienta stiu ca e vorba de un razboi pe termen mai lung, in care unele batalii pot fi pierdute", explica Adrian Nastase.

"Este foarte clar, cel putin daca citim sondajele de opinie, daca urmarim reactia oamenilor, ca de fapt ne indreptam spre situatia in care cei mai multi oameni considera deja ca PSD-ul este o alternativa responsabila pentru starea de acum a tarii, dezastrul acesta economic, ambianta asta de nesiguranta, de teama, de politie politica", sustine presedintele Consiliului National al PSD.