Catalin Avramescu

Catalin Avramescu

Foto: Agerpres

Consilierul de stat la Presedintie Catalin Avramescu a sustinut, duminica, la Timisoara, ca nu crede ca demersurile opozitiei de a-l suspenda pe Traian Basescu vor avea succes, sustinand ca, in afara de "declaratii agresive pe la televiziuni", nici nu a vazut vreun altfel de demers in acest sens, relateaza Mediafax.

Intrebat de jurnalisti, dupa ce a participat la dezbaterea cu tema "Doctrina populara. Sinteza valorilor si principiilor dreptei", daca demersurile opozitiei de a-l suspenda pe Traian Basescu vor avea succes, Avramescu a raspuns:

  • "Nu. Dar nu am vazut deocamdata niciun demers. In afara de declaratii agresive, pe la televiziuni, pe la 12.00 noaptea - asta e obiceiul acum - nu am vazut altceva. Ceea ce regret eu este ca unii politicieni, in loc sa faca politica in institutii, fac politica noaptea pe la televizor".
  • "Nu am pomenit ca pana acum o economie sa creasca in urma unor crize politice. Daca scopul este acela rational, si anume consolidarea economiei romanesti, intarirea acestor semnale pozitive care incep sa vina din economia reala, atunci mie mi se pare ca aceasta nu o putem face decat printr-o anumita unitate si responsabilitate, in niciun caz prin precipitarea unor crize sau isterii", a conchis Avramescu.