"Premierul Emil Boc trebuie sa dea dovada de barbatie si sa puna mana pe hartie si sa-si scrie demisia", declara intr-un scurt interviu pentru HotNews.ro deputatul PDL Mihail Boldea. "Emil Boc nu este rau, este prea bun si noi avem nevoie de un premier transant, asa cum este presedintele Basescu... Vasile Blaga eventual". Ce sanse sunt ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat, dupa modificarile aduse legii Curtii Constitutionale. Vezi detalii in Gandul, Evz si blogul lui Dan Sova. Deputatul PDL, Mihail Boldea, a discutat online cu cititorii HotNews.ro. Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.00 si realizata de Dan Tapalaga.

Mihail BoldeaFoto: cdep.ro

Nota redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.