Cristian Popescu Piedone a declarat vineri ca Partidul Conservator, desi a cunoscut o schimbare vizibila in bine, nu are ce-i trebuie: un motor si o locomotiva, relateaza Agerpres.

Prim vicepresedintele Partidului Conservator (PC) a afirmat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca "schimbarea PC este vizibila", atat la nivel de mentalitate, cat si ca numar de membri si, desi beneficiaza de "logistica unui partid de ultima ora", nu creste in sondaje.

"Va spun cu toata responsabilitatea. Acest partid nu are un motor si o locomotiva. Acest partid, astazi, este o remorca. Iar remorca nu are motor. Iar remorca este folosita la munca campului, sa culeaga roadele, sa ajute ducerea recoltei in hambare. Dar tractorul se duce in garaj si remorca ramane afara. Este timpul sa iesim din curtea asta! (...) Trebuie sa fim uniti. Acest partid trebuie sa fie independent odata cu alegerile din 2012. Ori putem ori, cu umilinta, ma sui si eu in remorca si mergem mai departe'', a spus primarul sectorului 4.