Presedintele Traian Basescu a intrebat-o, marti, pe deputata Oana Niculescu Mizil (PSD) daca era nevoie de circ, comentand astfel faptul ca social-democrata l-a asteptat imbracata in costum de detinut, transmite Agerpres. Aceasta a afirmat ca l-a asteptat in fata plenului Camerei Deputatilor pe seful statului imbracata in zeghe, in semn de protest fata de "frauda de la votul Legii pensiilor".

Oana Niculescu MizilFoto: Agerpres

"Chiar crezi ca era nevoie de circ, doamna?", a intrebat-o Basescu, moment in care Mizil a raspuns ca isi doreste doar ca seful statului sa fie "un bun roman".

Oana Niculescu Mizil l-a asteptat, marti, in fata plenului Camerei Deputatilor pe seful statului imbracata in zeghe, in semn de protest fata de "frauda de la votul Legii pensiilor". Ea a afirmat ca "sunt prizonier in propria tara, sunt prizonier in propriul Parlament. Sunt deputat la primul mandat si nu am auzit asa ceva in cei 20 de ani de asa-zisa democratie in aceasta tara. Nu accept ca sase milioane de oameni, sase milioane de romani pensionari sa fie ingenuncheati prin frauda".

Mizil a adaugat ca vrea sa-l intrebe pe Traian Basescu de ce vrea sa ingenuncheze o tara intreaga si care este scopul actiunilor sale in acest sens.

Deputatul a adaugat ca costumul de detinut pe care l-a purtat este unul de la Penitenciarul Jilava.