Premierul Emil Boc a declarat, luni, intrebat cum a petrecut de ziua sa de nastere, ca vreme de petreceri va fi cand va pleca de la guvernare, precizand ca acest lucru se va intampla peste 5-8-12 ani, transmite Mediafax.Premierul Emil Boc a implinit, luni, 44 de ani.

"E o zi obisnuita, ca si toate celelalte. Am primit flori. Vreme de petreceri, dupa ce vom pleca de la guvernare, atunci e vreme de petreceri, deocamdata avem de munca. Ca sa fiu bine inteles, despre vremea plecarii de la guvernare, este acolo, peste 5-8-12 ani", a precizat Emil Boc, inainte de a intra la sedinta BPN a PDL.

Majoritatea membrilor din conducerea PDL i-au urat premierului Boc, inainte de a intra la aceasta sedinta, "La multi ani!", sanatate si putere de munca.

Ministrul de Interne, Vasile Blaga, i-a urat premierului sa aiba rezultate cat mai bune la guvernare. "Flori i-am trimis de dimineata domnului prim-ministru si i-am spus si "La multi ani!" inainte de sedinta coalitiei", a precizat Blaga.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, i-a urat lui Boc sa-i reuseasca toate proiectele de prim-ministru pe care le are "si sa fie si fericit".

Sulfina Barbu, deputat PDL, a precizat ca i-a transmis lui Boc "La multi ani!" si putere de munca, deoarece acesta are nevoie de asa ceva.

Tot putere de munca si multa sanatate i-a urat si Gheorghe Flutur, dar si vicepresedintele PDL Raluca Turcan.

  • Intrebat daca are ceva sa ii ureze prim-ministrului Emil Boc, de ziua sa de nastere, Antonescu a raspuns: "Daca e ziua omului, atunci in legatura cu acest subiect nu facem politica. "La multi ani!" si multa sanatate, in modul cel mai sincer. "La multi ani!" ca persoana fizica, evident, nu ca prim-ministru".
  • Intrebat de jurnalisti ce ii ureaza prim-ministrului Emil Boc, la implinirea a 44 de ani, Victor Ponta a raspuns: "Ii urez sa nu il mai injure toata Romania, asa cum se intampla acum. Ca sa i se indeplineasca aceasta urare a mea, ii urez, evident, sa nu mai fie prim-ministru".