Premierul Emil Boc si mai multi lideri ai PDL se afla, in acest moment, la Palatul Cotroceni, unde discuta cu presedintele Traian Basescu, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Printre politicienii care l-au insotit pe primul ministru la Palatul Cotroceni se afla presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si ministrii Adriean Videanu, Radu Berceanu si Vasile Blaga.

UPDATE Intalnirea de la Cotroceni s-a incheiat, premierul Emil Boc revenind la Palatul Victoria in jurul orei 16,15, anunta Agerpres.

Reuniunea de la Cotroceni vine in contextul discutiilor legate de remanierea guvernamentala si dupa ce, la ultima intalnire de la Snagov, conducerea PDL si Traian Basescu le-au promis parlamentarilor ca la 1 septembrie premierul Emil Boc va face o analiza amanuntita a activitatii executivului.

Premierul premierul Emil Boc se intalneste miercuri, 1 septembrie, cu grupurile parlamentare ale PDL pentru a transa subiectul remanierii Guvernului.

In cursul diminetii de marti, anunta Mediafax, mai multi lideri din conducerea PDL s-au reunit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul-ministru Emil Boc inaintea noii sesiuni parlamentare si a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta miercuri grupurilor parlamentare democrat-liberale.