Premierul Emil Boc le-a spus, luni seara, celor prezenti la sedinta BPN al PDL, ca dupa ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a ministrilor va asculta punctele de vedere si, dupa o consultare cu presedintele, va veni cu propuneri legate de componenta Cabinetului, informeaza Mediafax. Surse din PDL au declarat ca premierul a facut aceste precizari dupa ce a fost intrebat de unii reprezentanti ai PDL ce se va intampla din punct de vedere institutional dupa ce seful guvernului va prezenta raportul in fata parlamentarilor democrat-liberali.

Sursele citate au precizat ca premierul a spus ca intalnirea cu grupurile PDL a fost programata pentru miercuri la ora 19.00.

De asemenea, unii democrat-liberali l-au intrebat de Boc daca a discutat cu presedintele despre remaniere, "asa cum a fost mandatat in BPN in urma cu doua saptamani", au mentionat sursele.

Boc nu a mentionat daca a discutat sau nu despre acest subiect cu Traian Basescu, preferand sa le vorbeasca democrat-liberalilor prezenti despre importanta rolului presedintelui in cazul remanierilor guvernamentale.