​Liderul liberal Crin Antonescu a acuzat, luni, intr-o conferinta de presa, faptul ca "se pregateste desfiintarea sectoarelor, pentru ca banii bucurestenilor sa ajunga in mainile Consiliului General, controlat de PDL".

Crin Antonescu sustine ca si el, ca cetatean al Capitalei, a primit formulare in acest sens si spune ca PNL va face "tot ceea ce depinde de noi pentru ca bucurestenii sa isi exprime punctul de vedere printr-un referendum". El a lansat si un apel la PSD "sa abandoneze pasivitatea in acest caz", iar primarului Sorin Oprescu i-a cerut "sa ni se alature".

"Tragem un semnal de alarma prin care ne angajam in actiune pentru a impiedica infeudarea Capitalei de gruparea condusa de Traian Basescu si Elena Udrea. Aceasta grupare incearca sa se regrupeze in Bucuresti. Vorbim aici de o clientela politica pestrita, de la rechinii imobiliari binecunoscuti pana la ceea ce se numea pe vremuri , din care faceau parte si domnii Oprea si Ontanu", a afirmat liderul PNL.

"Asa se explica campania doamnei Udrea, . Elena Udrea joaca teatru ca sa-si faca profil de candidat", a continuat Crin Antonescu.

Liderul liberal mai sustine ca, pe langa "desfiintarea sectoarelor", s-ar pregati si "campanii mediatice pentru discreditarea unor primari de sector, se pregatesc campanii pentru inselarea bucurestenilor".