Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica seara ca fostul lider al partidului, Mircea Geoana nu mai poate continua sa vorbeasca impotriva PSD din calitatea de membru al PSD si ca luni, la BPN, aceasta "problema" va fi "transata", relateaza Mediafax. "Acest scandal trebuie sa inceteze, Mircea Geoana nu poate continua sa vorbeasca impotriva PSD din calitatea de membru al acestui partid. Eu cred ca maine, la BPN, aceasta problema va fi transata", a declarat Dragnea.

"Acest scandal trebuie sa inceteze, Mircea Geoana nu poate continua sa vorbeasca impotriva PSD din calitatea de membru al acestui partid. Eu cred ca maine, la BPN, aceasta problema va fi transata", a declarat Dragnea, adaugand ca PSD a devenit "in acest moment, un partid ordonat, bine condus si structurat", care "nu mai poate accepta iesiri in decor" ale fostilor lideri, indiferent cine ar fi ei.

"Mircea Geoana nu a inteles ca a pierdut congresul. Mircea Geoana are o mare problema : nu stie sa piarda. Nu a stiut nici la alegerile prezidentiale, nici la congresul PSD. A avut doua ocazii sa arate ca este barbat, le-a pierdut pe amandoua", a mai declarat Dragnea.

"Diferenta dintre Mircea Geoana si Victor Ponta este de un congres. Eu, ca secretar general al partidului, nu mai accept sa muncesc cativa ani cu un partid care inceput sa functioneze si, dupa decizii luate in BPN si CEX, Mircea Geoana sa iasa cu alte pareri, care sunt critice. Mircea Geoana nu a inteles ca a pierdut congresul", a mai spus secretarul general al PSD.