Contestatia de anulare a alegerilor pentru presedintia filialei PDL Constanta va fi solutionata de Comisia pentru etica si litigii, a declarat luni secretarul executiv al formatiunii, Elena Udrea, citata de Agerpres. Udrea a spus ca toti cei implicati in scandal urmeaza sa se subordoneze deciziei luate.

"Se procedeaza statutar. Contestatia va fi analizata de Comisia pentru etica si litigii, dupa care ambele parti isi vor subordona toate actiunile viitoare deciziei acestei comisii", a afirmat Udrea.

Secretarul executiv al PDL a adaugat ca are o opinie personala in legatura cu cele intamplate in filiala din Constanta, insa evita sa se antepronunte.

Sedinta Consiliului de Coordonare Judeteana (CCJ) a PDL Constanta a debutat cu scantei, sambata, la 7.30, cand reprezentantii celor doua tabere din filiala au incercat sa-si impiedice intrarea in cladirea Casei de Cultura a Sindicatelor, unde era programata intalnirea. Membrii filialei ar fi trebuit sa solutioneze contestatia de anulare a alegerilor pentru Biroul Permanent Local si pentru presedintele Organizatiei Municipale Constanta. Sedinta s-a incheiat cu scandal, fara ca problema validarii grupului politic din filiala Constanta sa fie rezolvata.