Elena Udrea, desemnata in urma cu doua zile presedinte interimar al PDL Bucuresti, are "o sansa" la viitoarele alegeri pentru Primaria Capitalei, cu toate ca actualul primar, Sorin Oprescu, este "un contracandidat serios pentru oricine", a afirmat, miercuri, la Antena 3, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

"Doamna Udrea a fost imputernicita de BPN, luni, (ca presedinte interimar al PDL Bucuresti - n.red.) in urma deciziei lui Liviu Negoita - si imi pare rau ca a luat decizia asta - de a nu mai conduce interimar organizatia de Bucuresti. Ii doresc mult succes si cred ca chiar poate sa se descurce bine", spune Vasile Blaga.

Intrebat daca functia de presedinte al filialei din Bucuresti a partidului poate fi o trambulina catre candidatura la Primaria Capitalei, Vasile Blaga a raspuns ca "poate fi o astfel de solutie": "O sa vedem cum evolueaza lucrurile in timp, cum evolueaza perceptia publica despre fiecare dintre noi. Pentru ca, pana la urma, noi totdeauna am luat o decizie corecta, ca sa ne prezentam in alegeri cu cel mai bun dintre noi - si bun in sensul in care te vede electoratul. Din acest punct de vedere, eu cred ca are o sansa. Desi, as vrea sa spun de pe acum ca domnul Oprescu este un contracandidat serios pentru oricine".

"Un primar care stie sa comunice - si poate fi acuzat de orice domnul Oprescu, numai ca nu stie sa comunice nu - porneste de departe cu prima sansa in orice competitie electorala", a incheiat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a fost candidatul PDL la precedentele alegeri pentru Primaria Capitalei, insa a pierdut cursa pentru fotoliul de primar in turul al doilea, in fata lui Sorin Oprescu.